Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224
Назва: Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро
Автори: Бурчак, Д.В.
Ключові слова: РУХОМИЙ СКЛАД;МАРШРУТИЗАЦІЯ;РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ;ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Бурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурчак Д. В..pdfКваліфікаційна робота333,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.