Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
Назва: Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра
Автори: Михайленко, І.І.
Ключові слова: СТРОК ДОСТАВКИ;РУХОМИЙ СКЛАД;МАРШРУТИЗАЦІЯ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ;ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ
Дата публікації: гру-2020
Бібліографічний опис: Михайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михайленко І. І..pdfКваліфікаційна робота354,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.