Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайленко, І.І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-07T18:52:16Z | - |
dc.date.available | 2024-12-07T18:52:16Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.citation | Михайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СТРОК ДОСТАВКИ | uk_UA |
dc.subject | РУХОМИЙ СКЛАД | uk_UA |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ | uk_UA |
dc.subject | ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Михайленко І. І..pdf | Кваліфікаційна робота | 354,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.