Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайленко, І.І.-
dc.date.accessioned2024-12-07T18:52:16Z-
dc.date.available2024-12-07T18:52:16Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.citationМихайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235-
dc.description.abstractМета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСТРОК ДОСТАВКИuk_UA
dc.subjectРУХОМИЙ СКЛАДuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleУдосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпраuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михайленко І. І..pdfКваліфікаційна робота354,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.