Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235
Назва: | Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра |
Автори: | Михайленко, І.І. |
Ключові слова: | СТРОК ДОСТАВКИ;РУХОМИЙ СКЛАД;МАРШРУТИЗАЦІЯ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ;ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ |
Дата публікації: | гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Михайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Михайленко І. І..pdf | Кваліфікаційна робота | 354,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.