Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСотников Ілля Олегович-
dc.date.accessioned2024-12-08T04:22:09Z-
dc.date.available2024-12-08T04:22:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168257-
dc.description.abstractЗЕЛЕНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ПІДПРИЄМСТВО, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ, РИНОК, КОНКУРЕНЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Обґрунтування засад розвитку малого бізнесу у сфері зелених технологій». Обсяг роботи: 69 стор., в т.ч. 9 рисунків, 7 таблиць, список використаних джерел з 24 найменувань та три додатки. Об’єкт дослідження ‒ організаційні засади виробництва органічно чистої продукції. Предмет дослідження – методичні підходи та практичні аспекти розвитку організаційних засад виробництва органічно чистої продукції. Мета дослідження - узагальнення методичних підходів і розробка на їх підставі пропозицій щодо підвищення ефективності виробництва органічної продукції. У першому розділі визначена важливість для економіки України розвитку бізнесу в сфері зелених технологій. Здійснений огляд літератури за темою дослідження. У другому розділі наведені тенденції розвитку ринку екологічно чистої продукції. Визначені чинники підвищення ефективності органічного виробництва. У третьому розділі розроблені рекомендації щодо забезпечення розвитку екологічно-орієнтованого підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства за сферами господарської діяльності, що виготовляють екологічно орієнтовану продукцію.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОбґрунтування засад розвитку малого бізнесу у сфері зелених технологійuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Сотников І.О..pdf403,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
КР_Сотников І.О.rar571,79 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.