Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСивоконь, О.В.-
dc.date.accessioned2024-12-08T20:47:29Z-
dc.date.available2024-12-08T20:47:29Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationСивоконь О.В. Формування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси) : кваліфікаційна робота ступеня магістра / О.В. Сивоконь - Дніпро : 2023. - 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290-
dc.description.abstractМета роботи: удосконалення логістичних підходів до розробки раціональної транспортно-технологічної схеми перевезень кондитерських виробів власним рухомим складом в міському сполученні у складних транспортних системах «виробник ресурсів - виробник продукції - споживач».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectвекторно-матрична модельuk_UA
dc.subjectмаршрутизація перевезеньuk_UA
dc.subjectскладні транспортні системиuk_UA
dc.subjectінвестиційна привабливістьuk_UA
dc.titleФормування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси)uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2023Сивоконь О.В..pdfКваліфікаційна робота317,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.