Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сивоконь, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-08T20:47:29Z | - |
dc.date.available | 2024-12-08T20:47:29Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Сивоконь О.В. Формування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси) : кваліфікаційна робота ступеня магістра / О.В. Сивоконь - Дніпро : 2023. - 113 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: удосконалення логістичних підходів до розробки раціональної транспортно-технологічної схеми перевезень кондитерських виробів власним рухомим складом в міському сполученні у складних транспортних системах «виробник ресурсів - виробник продукції - споживач». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | векторно-матрична модель | uk_UA |
dc.subject | маршрутизація перевезень | uk_UA |
dc.subject | складні транспортні системи | uk_UA |
dc.subject | інвестиційна привабливість | uk_UA |
dc.title | Формування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси) | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М2023Сивоконь О.В..pdf | Кваліфікаційна робота | 317,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.