Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290
Назва: Формування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси)
Автори: Сивоконь, О.В.
Ключові слова: кондитерські вироби;векторно-матрична модель;маршрутизація перевезень;складні транспортні системи;інвестиційна привабливість
Дата публікації: гру-2023
Бібліографічний опис: Сивоконь О.В. Формування оптимальних маршрутів руху вантажних транспортних засобів при перевезенні кондитерських виробів на прикладі ТОВ «ГОЛД ЧЕРІ» (м. Черкаси) : кваліфікаційна робота ступеня магістра / О.В. Сивоконь - Дніпро : 2023. - 113 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: удосконалення логістичних підходів до розробки раціональної транспортно-технологічної схеми перевезень кондитерських виробів власним рухомим складом в міському сполученні у складних транспортних системах «виробник ресурсів - виробник продукції - споживач».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168290
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2023Сивоконь О.В..pdfКваліфікаційна робота317,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.