Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
Назва: Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН»
Автори: Войт, Б.Є.
Ключові слова: МІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ;КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ;МАРШРУТИЗАЦІЯ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ
Дата публікації: лип-2024
Бібліографічний опис: Войт Б.Є. Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Б.Є. Войт - Дніпро : 2024. - 99 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Б2024_Войт.pdfкваліфікаційна робота2,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.