Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
Назва: | Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» |
Автори: | Войт, Б.Є. |
Ключові слова: | МІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ;КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ;МАРШРУТИЗАЦІЯ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ |
Дата публікації: | лип-2024 |
Бібліографічний опис: | Войт Б.Є. Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Б.Є. Войт - Дніпро : 2024. - 99 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Б2024_Войт.pdf | кваліфікаційна робота | 2,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.