Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗябрев, І.В.-
dc.date.accessioned2024-12-09T14:48:30Z-
dc.date.available2024-12-09T14:48:30Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationЗябрев І.В. Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / І.В. Зябрев - Дніпро : 2024. - 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323-
dc.description.abstractМета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень продукції борошномельної промисловості споживачам рухомим складом транспортного підприємстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНьuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМАuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.titleРозробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоніuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Б2024_Зябрев.pdfкваліфікаційна робота2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.