Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зябрев, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-09T14:48:30Z | - |
dc.date.available | 2024-12-09T14:48:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Зябрев І.В. Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / І.В. Зябрев - Дніпро : 2024. - 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень продукції борошномельної промисловості споживачам рухомим складом транспортного підприємства | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНь | uk_UA |
dc.subject | ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА | uk_UA |
dc.subject | ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ | uk_UA |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.title | Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Б2024_Зябрев.pdf | кваліфікаційна робота | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.