Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323
Назва: | Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні |
Автори: | Зябрев, І.В. |
Ключові слова: | ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНь;ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;МАРШРУТИЗАЦІЯ |
Дата публікації: | чер-2024 |
Бібліографічний опис: | Зябрев І.В. Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / І.В. Зябрев - Дніпро : 2024. - 87 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень продукції борошномельної промисловості споживачам рухомим складом транспортного підприємства |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Б2024_Зябрев.pdf | кваліфікаційна робота | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.