Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323
Назва: Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні
Автори: Зябрев, І.В.
Ключові слова: ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНь;ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;МАРШРУТИЗАЦІЯ
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Зябрев І.В. Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу при доставці продуктів борошномельної промисловості ТОВ «ОЛЬВІЯ-МІКС» до споживачів, розташованих у Дніпропетровському регіоні : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / І.В. Зябрев - Дніпро : 2024. - 87 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень продукції борошномельної промисловості споживачам рухомим складом транспортного підприємства
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168323
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Б2024_Зябрев.pdfкваліфікаційна робота2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.