Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПричина, Є.В.-
dc.date.accessioned2024-12-09T16:52:36Z-
dc.date.available2024-12-09T16:52:36Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationПричина Є.В. Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Є.В. Причина - Дніпро : 2023. - 118 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339-
dc.description.abstractМета дослідження – обґрунтування теоретико-методичних підходів до розробки раціонального технологічного процесу перевезення, що забезпечує підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємства-виробника.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectПРОДУКТИВНІСТЬuk_UA
dc.subjectГРАФІК РУХУuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleУдосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складомuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2023_Причина.pdfкваліфікаційна робота2,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.