Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339
Назва: | Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом |
Автори: | Причина, Є.В. |
Ключові слова: | МАРШРУТИЗАЦІЯ;ПРОДУКТИВНІСТЬ;ГРАФІК РУХУ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ |
Дата публікації: | гру-2023 |
Бібліографічний опис: | Причина Є.В. Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Є.В. Причина - Дніпро : 2023. - 118 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – обґрунтування теоретико-методичних підходів до розробки раціонального технологічного процесу перевезення, що забезпечує підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємства-виробника. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М2023_Причина.pdf | кваліфікаційна робота | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.