Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339
Назва: Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом
Автори: Причина, Є.В.
Ключові слова: МАРШРУТИЗАЦІЯ;ПРОДУКТИВНІСТЬ;ГРАФІК РУХУ;ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ;ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: гру-2023
Бібліографічний опис: Причина Є.В. Удосконалення транспортного обслуговування замовників при доставці хлібо-булочних виробів ФГ «НІКА» власним рухомим складом : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Є.В. Причина - Дніпро : 2023. - 118 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – обґрунтування теоретико-методичних підходів до розробки раціонального технологічного процесу перевезення, що забезпечує підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємства-виробника.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168339
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2023_Причина.pdfкваліфікаційна робота2,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.