Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735
Назва: Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен
Автори: Цупрова, Анастасія Максимівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Цупрова А. М. Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Цупрова Анастасія Максимівна. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – 123 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: вивчити процеси неологізації у сучасних масмедіа, виявити їхні основні характеристики та вплив на розвиток лексичного складу української мови. Одержані висновки та їх новизна полягає в системному аналізі механізмів творення та функціонування неологізмів у сучасному українському медіадискурсі, з акцентом на їхню роль у відображенні соціокультурних трансформацій. Результати дослідження можуть бути використані для укладання словників неологізмів, вивчення лексикології та медіалінгвістики, аналізу впливу нових лексичних одиниць на мовну свідомість, а також для дослідження соціокультурних змін через мову.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735
Розташовується у зібраннях:2024-2025 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ ЦУПРОВА А.М_.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.