Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735
Назва: | Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен |
Автори: | Цупрова, Анастасія Максимівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Цупрова А. М. Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Цупрова Анастасія Максимівна. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – 123 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження: вивчити процеси неологізації у сучасних масмедіа, виявити їхні основні характеристики та вплив на розвиток лексичного складу української мови. Одержані висновки та їх новизна полягає в системному аналізі механізмів творення та функціонування неологізмів у сучасному українському медіадискурсі, з акцентом на їхню роль у відображенні соціокультурних трансформацій. Результати дослідження можуть бути використані для укладання словників неологізмів, вивчення лексикології та медіалінгвістики, аналізу впливу нових лексичних одиниць на мовну свідомість, а також для дослідження соціокультурних змін через мову. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735 |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ ЦУПРОВА А.М_.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.