Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985
Назва: Обгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі
Автори: Гречен, Олексій Сергійович
Ключові слова: МІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА
Дата публікації: 25-гру-2024
Бібліографічний опис: атестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985
Розташовується у зібраннях:2024-2025 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гречен_О.С_123м-23-1_ПЗ.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.