Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГречен, Олексій Сергійович-
dc.date.accessioned2025-01-03T16:10:20Z-
dc.date.available2025-01-03T16:10:20Z-
dc.date.issued2024-12-25-
dc.identifier.citationатестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985-
dc.description.abstractОб'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКАuk_UA
dc.titleОбгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощіuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гречен_О.С_123м-23-1_ПЗ.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.