Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985
Назва: | Обгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі |
Автори: | Гречен, Олексій Сергійович |
Ключові слова: | МІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА |
Дата публікації: | 25-гру-2024 |
Бібліографічний опис: | атестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с. |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985 |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гречен_О.С_123м-23-1_ПЗ.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.