Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169061
Назва: Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості
Інші назви: Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості
Автори: Потапенко, Дмитро Олександрович
Ключові слова: МОЛОКОЗАВОД;СТІЧНІ ВОДИ;ОРГАНІЧНІ ЗАБРУДНЕННЯ
Дата публікації: 24-гру-2023
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Потапенко Д.О.Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості : Дипломна робота магістра / Потапенко Д.О. - Дніпро, 2023. - 105 с.
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка: 105 с., 23 рис., 8 табл., 5 додатків, 42 літературних джерела. Мета роботи: удосконалення технологічної схеми очистки стічних вод молокозаводу на основі їхнього доочищення методом фільтрування для зниження вмісту забруднюючих речовин до норм, що дозволяють скидати очищену воду в прилеглі водойми рибогосподарського призначення.
Опис: В теоретичному розділі надано стислу характеристику підприємства з виробництва молочних продуктів. Надано характеристику якісного складу стічних вод підприємств молочної галузі. Проаналізовані існуючі методи зниження рівня екологічної небезпеки скиду забруднених стічних вод. В дослідницькому розділі проаналізовано основні показники та параметри, що враховуються при проектуванні очисних споруд та обладнання для очищення стічних вод молочної галузі. В технологічному розділі обґрунтовано метод доочищення стічних вод від завислих речовин та органічних забруднень. Удосконалено технологічну схему очистки стічних вод підприємства молочної промисловості на основі їхнього доочищення методом фільтрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169061
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потапенко_на сайт.pdfПотапенко_на сайт150,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.