Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169239
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіро, Назар Станіславович-
dc.date.accessioned2025-01-19T13:05:05Z-
dc.date.available2025-01-19T13:05:05Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationМіро Н.С. Шляхи підвищення ефективності управління персоналом підприємства (за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат») / Н.С. Міро. – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169239-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає процес управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління персоналом підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ТДВ «Золотонінський маслоробний комбінат»; оцінено ефективність управління персоналом ТДВ «Золотонінський маслоробний комбінат»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління персоналом ТДВ «Золотонінський маслоробний комбінат».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectПЕРСОНАЛ, УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, КОНКУРЕНЦІЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, СТРУКТУРА ПЕРСОНАЛУ, НАБІР, ПЛИННІСТЬ, ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНИЙ АНАЛІЗ, HR-ЧАТ-БОТuk_UA
dc.titleШляхи підвищення ефективності управління персоналом підприємства (за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»)uk_UA
dc.title.alternativeWays to improve the efficiency of company's personnel management (based on the materials of LLC “Zolotonosha Butter-Making Combine”)uk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міро.pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Титул_Міро.pdf280,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.