Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169241
Назва: | Обґрунтування управлінських рішень у сфері інноваційного розвитку (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика») |
Інші назви: | Substantiation of managerial decisions in the field of innovative development (based on the materials of Private JSC “Kharkiv Biscuit Factory”) |
Автори: | Корнілов, Єгор Костянтинович |
Ключові слова: | Інновації, інноваційна діяльність, інноваційний розвиток, інноваційні технології |
Дата публікації: | чер-2024 |
Бібліографічний опис: | Корнілов Є.К. Обґрунтування управлінських рішень у сфері інноваційного розвитку (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)/ Є.К. Корнілов– Д. : НТУ «ДП», 2024. – 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень у сфері інноваційного розвитку підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування управлінських рішень у сфері інноваційного розвитку підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено ключові аспекти інноваційного розвитку підприємств; з’ясовано джерела фінансування інноваційного розвитку та механізм його забезпечення; розглянуто організацію інноваційної діяльності підприємства в умовах постійних змін зовнішнього середовища; проаналізовано загальну характеристику діяльності ПрАТ «Харківська бісквіта фабрика» в складі корпорації «Бісквіт-Шоколад»; виконано оцінку факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; проаналізовано фінансово-економічні показники ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтувано доцільність прийняття управлінських рішень щодо впровадження інноваційної технології виробництва печива та мармеладу; впроваджено та реалізовано управлінські рішення у ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; оцінено ефективність реалізації інноваційної технології виробництва печива та мармеладу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169241 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корнілов.pdf | 41,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Титул_Корнілов.pdf | 258,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.