Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілоград, Юлія Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-01-19T16:28:00Z-
dc.date.available2025-01-19T16:28:00Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationБілоград Ю.О. Обґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)  / Ю.О. Білоград – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169265-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає процес впровадження інноваційних технологій на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері впровадження інноваційних технологій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи впровадження інновацій; проаналізовано діяльність ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»; досліджено стан ринку м'яса, м’ясопродуктів та ковбасних виробів в Україні; обґрунтовано управлінські рішення з впровадження інноваційних технологій у ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЦЕС, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, РИНОК КОВБАСНИХ ВИРОБІВuk_UA
dc.titleОбґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)uk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of managerial decisions on the implementation of innovative technologies (based on the materials of LLC “Globyno Meat Processing Plant”)uk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоград.pdf38,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Титул_Білоград.pdf147,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.