Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/21640
Назва: Ефективність стимулювання і мотивації інноваційної праці на підприємстві харчової галузі
Автори: Свистун, І. В.
Ключові слова: інноваційна діяльність;инновационная деятельность;мотивация;мотивація;підприємство харчової промисловості;предприятие пищевой промышленности;стимулирование;стимулювання
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво ДВНЗ "НГУ"
Бібліографічний опис: Свистун І. В. Ефективність стимулювання і мотивації інноваційної праці на підприємстві харчової галузі / І. В. Свистун // Економіка підприємства : 1-ша всеукраїнська наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, 18-19 грудня, 2012 : матеріали. - Д. : НГУ, 2013. – С. 81-84.
Серія/номер: ;CD47
;NTB453789
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/21640
Розташовується у зібраннях:Матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молодих вчен., 18–19 груд. 2012 р., м. Дніпропетровськ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-84.pdf350,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.