Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/65598
Назва: | Особливості маркетингової політики у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану "Наутілус") |
Автори: | Палєхова, Л. Л. Павелко, К. О. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес;маркетингова політика;маркетинговая политика;ресторанне господарсто;ресторанное хозяйство |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Видавництво ДВНЗ "НГУ" |
Бібліографічний опис: | Палєхова Л. Л. Особливості маркетингової політики у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану "Наутілус") / Л. Л. Палєхова, К. О. Павелко // Інновації і трансфер технологій : від ідеї до прибутку : 4-та міжнародна наук.-практ. конф., 24-26 квітня 2013 р. : матеріали. - Д. : НГУ,2013. – С. 22-24. |
Серія/номер: | ;NTB454493 ;CD114 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/65598 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації і трансфер технологій : від ідеї до прибу тку : матеріали IV міжнар . наук .- практ . конф ., 24 – 26 квіт . 2013 р . |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22-24.pdf | 213,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.