Показати скорочений опис матеріалу
Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК
dc.contributor.author | Лисицкая, С. М. | |
dc.contributor.author | Сопилко, Н. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2018-02-06T07:11:03Z | |
dc.date.available | 2018-02-06T07:11:03Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Лисицкая С. М. Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК / С. М. Лисицкая , Н. Ю. Сопилко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 306-310. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151186 | |
dc.description.abstract | Якісні харчові продукти належать до первинної категорії фізіологічних потреб людини і є гарантом її здоров’я. На початку ХХІ ст. світова продовольча ситуація свідчить про наявність ризику недоїдання 1 млрд. людей, а систематична недостатність їжі, яка є причиною підвищення смертності, характерна майже для 20 % населення країн, що розвиваються. Різке загострення сучасного продовольчого стану викликане значним впливом ряду факторів світового розвитку, у том числі екологічних й демографічних. Недостатність харчування – це вагомий негативний фактор екології людини, який може розглядатися як хвороба цивілізації. Тому своєчасне вирішення питань з цієї проблеми є надзвичайно актуальним. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | харчові продукти | ru_RU |
dc.subject | пищевые продукты | ru_RU |
dc.subject | екологічний аспект | ru_RU |
dc.subject | экологический аспект | ru_RU |
dc.subject | агропромисловий комплекс | ru_RU |
dc.subject | агропромышленный комплекс | ru_RU |
dc.title | Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |