Показати скорочений опис матеріалу
Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва.
dc.contributor.author | Царелунга, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2021-09-26T18:46:45Z | |
dc.date.available | 2021-09-26T18:46:45Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040 | |
dc.description | Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | модель | uk_UA |
dc.subject | прогноз | uk_UA |
dc.subject | план випуску | uk_UA |
dc.title | Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва. | uk_UA |
dc.title.alternative | Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Царелунга Владислава Олеговича спеціальності 124 - Системний аналіз | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |