Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПушкова, Вероніка
dc.date.accessioned2023-01-07T13:20:03Z
dc.date.available2023-01-07T13:20:03Z
dc.date.issued2020-01-13
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162016
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано фінансово-господарську діяльність та маркетингову діяльність, проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище, проведено маркетингове дослідження поведінки споживачів та визначені споживацькі вподобання даного підприємства. Об’єкт розроблення: процес маркетингової діяльності кав’ярні «AROMA KAVA». Мета кваліфікаційної роботи: дослідження особливостей споживчих вподобань на ринку громадського харчування задля їх задоволення. Положення, що захищаються: дослідження поведінки споживачів дозволило виявити групи з різними споживчими вподобаннями, що безпосередньо впливає на об’єм та структуру продажів, а також сприяє оновленню асортименту послуг і товарів підприємства. Кваліфікаційна робота має тісний зв’язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення та маркетинговою товарною політикою. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення методів, процедур і механізмів визначення впливу комунікаційних методів на споживачів, та стратегічних підходів до маркетингової діяльності підприємства на ринку громадського харчування. У роботі використано такі методи досліджень: статистичний метод, опитування, метод експертних оцінок, ABC-аналіз, XYZ-аналіз, конкурентний аналіз «5 сил Портера», аналіз конкурентоспроможності, IFAS-аналіз, PEST-аналіз, EFAS-аналіз, SWOT-аналіз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАСОРТИМЕНТ ПОСЛУГ, ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ, ПОВЕДІНКА СПОЖИВАЧІВ, УДОСКОНАЛЕННЯ АСОРТИМЕНТУ, ФРАНШИЗА.uk_UA
dc.titleДослідження поведінки споживачів з метою удосконалення асортиментуuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу