Показати скорочений опис матеріалу
Особливості формування попиту та стимулювання збуту торгівельних підприємств
dc.contributor.author | Ткаченко, Артур | |
dc.date.accessioned | 2023-01-07T13:24:59Z | |
dc.date.available | 2023-01-07T13:24:59Z | |
dc.date.issued | 2020-01-13 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162019 | |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність торгівельного підприємства на ринку FMCG кондитерських товарів, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове дослідження поведінки споживачів торгівельного підприємства з метою визначення цільового сегменту споживачів. Об’єкт розроблення: стимулювання збуту кондитерських товарів торгівельного підприємства. Мета кваліфікаційної роботи: оцінка можливостей використання окремих заходів по стимулюванню для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів на регіональному ринку FMCG, а також практичних рекомендацій щодо стимулювання збуту на ринку. Положення, що захищаються: дослідження споживачів кондитерських виробів дозволило виокремити сегменти, які мають схожі характеристики та мотивації при виборі товару, що безпосередньо впливає на маркетингову діяльність торгівельного підприємства у цій сфері. Інформація щодо впровадження (за наявності): Результати дослідження будуть використані УА ТОВ "ЄВРОМІКС" ІІ задля стимулювання збуту для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів ринку FMCG. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Результати роботи можуть бути використані на торгівельних підприємствах України. Робота має застосування у сфері маркетингу в кондитерській галузі. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у стимулюванні збуту для підвищення обсягів збуту кондитерських товарів ринку FMCG. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення стимулювання збуту кондитерських виробів на регіональному ринку FMCG. У роботі використано такі методи досліджень: статистичний метод, анкетування, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, ATL та BTL – ЗАХОДИ, ФОРМУВАННЯ ПОПИТУ, РИНОК FMCG, РИНОК КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ. | uk_UA |
dc.title | Особливості формування попиту та стимулювання збуту торгівельних підприємств | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2020 рік випуску маркетинг Бакалаври [22]
Кваліфікаційні роботи студентів 2020 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври