Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»)
dc.contributor.author | Кузьменко, Анастасія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-11T12:43:21Z | |
dc.date.available | 2023-02-11T12:43:21Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Кузьменко А.О. Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») / А.О. Кузьменко. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of management of production activities of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk bakery № 9”) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |