Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЖуравель, Володимир Юрійович
dc.date.accessioned2023-02-14T20:15:45Z
dc.date.available2023-02-14T20:15:45Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationЖуравель В.Ю. Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») / В.Ю. Журавель. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективністьuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективністьuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬ, РИНКИ ЗБУТУ, СЦЕНАРНИЙ ПІДХІДuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина»)uk_UA
dc.title.alternativeImproving the efficiency of enterprise competitiveness management (based on the materials of LLC “Halychyna Dairy Company”)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу