Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина»)
dc.contributor.author | Журавель, Володимир Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T20:15:45Z | |
dc.date.available | 2023-02-14T20:15:45Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Журавель В.Ю. Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») / В.Ю. Журавель. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162198 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МОЛОКОПЕРЕРОБНА ГАЛУЗЬ, РИНКИ ЗБУТУ, СЦЕНАРНИЙ ПІДХІД | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина») | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the efficiency of enterprise competitiveness management (based on the materials of LLC “Halychyna Dairy Company”) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |