Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКозлов, О. К.
dc.date.accessioned2023-07-23T08:12:59Z
dc.date.available2023-07-23T08:12:59Z
dc.date.issued2023-07-03
dc.identifier.citationКозлов О. К. Автоматизація процесу керування виготовлення хлібобулочних виробів : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Козлов Олександр Костянтинович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164304
dc.description.abstractОб'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням виробництва хлібобулочних виробів. Об'єкт дослідження – підсистема автоматичного керування шафою остаточного вистоювання тіста. Предмет дослідження – розробка моделі шафи остаточного вистоювання тіста регульованої по каналу температура мікроклімату. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки підсистеми керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої підсистеми керування технологічним обладнанням з виробництва хлібобулочних виробів. Проведено аналіз небезпечних і шкідливих виробничих чинників, розроблено інженерно-технічні заходи по охороні праці і виконана розрахункова частина.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ “Дніпровська політехніка”uk_UA
dc.subjectШАФА, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ТЕМПЕРАТУРА МІКРОКЛІМАТУ, ВОЛОГІСТЬ, СИНТЕЗ СИСТЕМИ, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу керування виготовлення хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.identifier.udk681.5:004.94uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу