Показати скорочений опис матеріалу
Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу
dc.contributor.author | Куркуріна, Марія | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T12:38:14Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T12:38:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Куркуріна М. Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу / Куркуріна Марія, Стригуль Лариса // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 82-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165242 | |
dc.description.abstract | Управління розвитком персоналу є одним з ключових аспектів успіху готельно-ресторанного бізнесу. Вони допомогають забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів та суттєво впливають на конкурентні переваги підприємства. Через якісне управління персоналом, та сприяння їх розвитку, співробітники працюють якісніше, швидше, та із більшим задоволенням, що суттєво впливає на успіх підприємства в цілому. Для ефективного управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного підприємства, перше що має зробити керівник, чи менеджер по роботі з персоналом- знайти підхід до колективу та оцінити їх потреби. Найкращий спосіб вирішення цього завдання- використання анкет, або проведення інтерв’ю для визначення навичок і знань, потрібних для ефективного функціонування готелю чи ресторану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | управління розвитком персоналу | uk_UA |
dc.title | Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |