Показати скорочений опис матеріалу
Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства
dc.contributor.author | Медведєв, Сергій | |
dc.contributor.author | Булдаков, Олексій | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T13:05:00Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T13:05:00Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Медведєв С. Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства / Медведєв Сергій, Булдаков Олексій, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 87-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165245 | |
dc.description.abstract | Сучасна індустрія ресторанного бізнесу постійно поширюється та видозмінюється під впливом різних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Сучасна політика закладів ресторанного господарства головною метою ставить питання задовольнити бажання людей, тому в умовах жорсткої конкурентної боротьби, яка виникає в ресторанному бізнесі, постає питання відходу не тільки від традиційних методів обслуговування, технологій приготування кулінарної продукції, розважальних заходів, а також й управління цими процесами. Отже, заклади ресторанного господарства мають впроваджувати найновітніші інноваційні технології, методи та методики як на рівні обслуговування і приготування кулінарної продукції, так і на рівні інноваційного управління закладом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |