Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКрасіліч, Вікторія
dc.date.accessioned2024-07-05T16:18:30Z
dc.date.available2024-07-05T16:18:30Z
dc.date.issued2024-07
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167260
dc.descriptionУ спеціальному розділі побудовано модель бізнес-процесів за допомогою AllFusion Process Model, побудовано модель даних OLAP, написано міри на мові DAX, створено звіти за допомогою Power BI, побудовано прогноз на 2024 рік.uk_UA
dc.description.abstractМетою даної кваліфікаційної роботи є аналіз та автоматизація діяльності малого харчового бізнесу з використанням OLAP кубу для покращення рентабельності та ефективності бізнесу.uk_UA
dc.description.abstractМетоди дослідження: моделювання бізнес-процесів за допомогою AllFusion Process Model, створення програмного забезпечення підтримки прийняття рішення за допомогою технології OLAP, створення мір за допомогою спеціалізованої мови програмування DAX, створення візуалізації даних за допомгою Power BI, прогнозування за допомогою моделі SARIMA та методом експоненціального згладжування, принципи об'єктно-орієнтованого програмування на мові Python.uk_UA
dc.description.abstractПрактична цінність отриманих результатів полягає в тому, що використання OLAP кубів для аналізу даних у харчовому виробництві дозволяє керівникам та аналітикам більш ефективно управляти виробничими процесами. Агрегування даних у багатовимірних структурах забезпечує швидкий доступ до інформації для прийняття рішень, що може сприяти зниженню витрат та оптимізації ресурсів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectOLAPuk_UA
dc.subjectСИСТЕМНИЙ АНАЛІЗuk_UA
dc.subjectАНАЛІЗ ДАНИХuk_UA
dc.subjectПРОГНОЗУВАННЯuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.titleАналіз та автоматизація діяльності з використанням OLAP кубу в умовах харчового виробництваuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу