Пошук
Зараз показуються 1-5 з 5
Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Цукровий сироп є продуктом, який широко застосовується у багатьох галузях промисловості. Велике значення для стійкості сиропу має концентрація цукру. Важливою технологічною особливістю сироповарильного котла є суміщення ...
Автоматизація виробництва тротуарної плитки
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Тротуарна плитка — сучасний матеріал для покриття тротуарів, вулиць, підходів до будівель. Плитка проста в укладці і обслуговуванні. На відміну від асфальтового покриття, не перешкоджає рослинам в живленні водою і газообміні. ...
Автоматизація виробництва твердих сирів
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Твердий сир – їжа, що виготовляється з молока різних тварин шляхом зброджування його сичугом або різними молочно-кислими бактеріями, відокремленні сироватки з подальшою обробкою згустку та витримкою від трьох місяців до ...
Автоматизація технологічного процесу виробництва ксилолу
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Діметилбензоли або ксилоли, ксилени – ароматичні вуглеводні, органічні сполуки ряду аренів, ізомери складу C6H4(CH3)2, складаються з бензольного кільця та двох метильних груп. Сфери застосування ксилолу: стоматологія; ...
Автоматизація виробництва морозива
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Морозиво як складний гетерогенний харчовий об’єкт, що є водночас піною, емульсією і суспензією, відрізняється агрегативною нестійкістю впродовж усього технологічного процесу виробництва та під час зберігання. Суміші морозива ...