Перегляд Збагачення корисних копалин по Автору "Ахметшина, И.В."
Зараз показуються 1-6 з 6
-
Влияние конфигурации схем соединения разделительных аппаратов на возможности управления видом сепарационных характеристик разделительных блоков
Ахметшина, И. В.; Младецкий, И. К.; Мостыка, Ю. С.; Шутов, В. Ю. (2012)Для наиболее эффективного решения технологических задач при разделении минеральных смесей механическими методами характеристики разделительных аппаратов должны быть согласованы с характеристиками разделяемого сырья. Для ... -
Идентификация функции вкрапленности руды
Ахметшина, И. В.; Младецкий, И. К.; Мостыка, Ю. С.; Шутов, В. Ю. (2011)На підставі експериментальних даних про вміст відкритих рудних зерен у змеленому продукті, визначена функція вкрапленості цінного компоненту в руді, що надходить до збагачення і має вкраплену структуру. -
Идентификация функции вкрапленности руды
Ахметшина, И. В.; Младецкий, И. К. (Видавництво НГУ, 2019)Цінний мінерал як за звичай зосереджується в руді у вигляді украплень. Розмір таких украплень розподілюється як функція і характерирується найбільш ймовірним значенням і дисперсією. Відхилення цих показників, якщо помел ... -
Исследование влияния размера частиц утяжелителя на показатели разделения в гидроциклонах
Младецкий, И. К.; Пилов, П. И.; Ахметшина, И. В.; Пайва, Э. М. (2013)Показано вплив розміру часток обважнювала на показники розділу великих часток цінного мінералу на установці важкого середовища. Крупність часток обважнювала змінюється під впливом остаточної магнітної індукції часток ... -
Принцип формирования сепарационного блока
Младецкий, И. К.; Ахметшина, И. В. (2014)На підставі чисельного моделювання характеристик розділового технологічного блоку за допомогою сепараційних характеристик окремих сепараторів доведено, що послідовність сепараторів з різними властивостями не має принципового ... -
Способ получения максимального выхода обогащенного продукта
Младецкий, И. К.; Ахметшина, И. В.; Левченко, К. А. (2013)Показано, яким чином є можливість отримати максимальний вихід збагаченого продукту, що є підготовленим до цієї операції.