Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Молодь: наука та інновації
  4. «Молодь: наука та інновації» 2024 : матеріали XII Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 13–15 листопада 2024 року (у 3-х томах)
  5. Т. 2
  6. Секція «Кіберфізичні та інформаційно-вимірювальні системи»
  7. Синтез та дослідження системи автоматичного керування вологістю макаронних виробів в сушарці
 
  • Details

Синтез та дослідження системи автоматичного керування вологістю макаронних виробів в сушарці

Date Issued
2024
Author(s)
Дворник О.О.
Editor(s)
Прядко Н. С.
Кафедра кіберфізичних та інформаційно-вимірювальних систем  
Abstract
Харчова промисловість є важливою складовою повсякденного
життя людини, оскільки вона забезпечує виробництво основних продуктів харчування,
а також відіграє провідну роль у забезпеченні населення соціально-значущими
продуктами. Макаронні вироби є розповсюдженим продуктом, що відрізняються
стабільним широким споживанням завдяки своїй високій поживності.
Автоматизація технологічних процесів з випуску продуктів харчування є швидко
зростаючим трендом. Особливо під час пандемії Covid-19 багато виробників почали
замінювати ручні робочі кроки повністю автоматизованими рішеннями, які
допомагають виробникам продуктів харчування досягти своїх виробничих цілей на
високому рівні ефективності та якості. Незалежно від того, буде автоматизована
обробка продукції на одній технологічній машині або при автоматизації всієї лінії, все
одно автоматизація значно поліпшує багато показників технологічного процесу.
Subjects

вологість

керування вологістю

сушарка

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

molod-2024-vol2-73-74.pdf

Size

508.16 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):8eafbfb5814a019ead37a119a0ca6534

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify