Обґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)
Date Issued
2024-06
Author(s)
Білоград, Юлія Олександрівна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024.
Об’єктом розроблення виступає процес впровадження інноваційних технологій на підприємстві.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері впровадження інноваційних технологій.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи впровадження інновацій; проаналізовано діяльність ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»; досліджено стан ринку м'яса, м’ясопродуктів та ковбасних виробів в Україні; обґрунтовано управлінські рішення з впровадження інноваційних технологій у ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
Об’єктом розроблення виступає процес впровадження інноваційних технологій на підприємстві.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері впровадження інноваційних технологій.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи впровадження інновацій; проаналізовано діяльність ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»; досліджено стан ринку м'яса, м’ясопродуктів та ковбасних виробів в Україні; обґрунтовано управлінські рішення з впровадження інноваційних технологій у ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Білоград.pdf
Size
37.89 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):b87ee5d334d5b99fef095ad1768237ac
Loading...
Name
Титул_Білоград.pdf
Size
147.99 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):b505f15dc35f1352ea1fd3f59d4121cc