Розробка функціонального продукту емульсійного типу
Date Issued
2013
Author(s)
Сидоренко, А. В.
Abstract
Постійне погіршення стану навколишнього середовища та наслідки від аварії
на Чорнобильській АС негативно впливають на стан здоров’я населення нашої
країни. Як наслідок, недостатній вміст в організмі людини хімічних елементів та
вітамінів, викликаний професійними, екологічними та клімато-географічними
факторами призводить до зростання числа ракових захворювань та захворювань
щитовидної залози. Тому актуальним є введення в раціон харчових продуктів, які
мають підвищену харчову цінність і виконують лікувально-профілактичну
функцію.
на Чорнобильській АС негативно впливають на стан здоров’я населення нашої
країни. Як наслідок, недостатній вміст в організмі людини хімічних елементів та
вітамінів, викликаний професійними, екологічними та клімато-географічними
факторами призводить до зростання числа ракових захворювань та захворювань
щитовидної залози. Тому актуальним є введення в раціон харчових продуктів, які
мають підвищену харчову цінність і виконують лікувально-профілактичну
функцію.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
262-263.pdf
Size
184.37 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):bb9ce1679050aceee568d703dd5471fb