Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГуменюк, Л. М.
dc.date.accessioned2020-01-31T10:16:48Z
dc.date.available2020-01-31T10:16:48Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationГуменюк Л. М. Вивчення нітратів в овочах та фруктах / Гуменюк Л. М. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 52–53.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154907
dc.description.abstractСтан здоров’я населення, за свідченням медиків, погіршується з кожним роком. В цьому є декілька причин. Одна з них – це фактор харчування. Недаремно існує прислів'я: «Скажи мені, що ти їси, і я скажу тобі, на що ти хворієш». Для зміцнення здоров’я людині потрібно їсти багато овочів та фруктів. Оскільки вони містять необхідні вітаміни, а також макро- й мікроелементи. Але овочі та фрукти повинні бути екологічно чистими і не містити нітратів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectздоров’я населенняru_RU
dc.subjectздоровье населенияru_RU
dc.subjectфактор харчуванняru_RU
dc.subjectфактор питанияru_RU
dc.subjectпроблема харчуванняru_RU
dc.subjectпроблема питанияru_RU
dc.titleВивчення нітратів в овочах та фруктахru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk577.169ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу