Показати скорочений опис матеріалу
Вивчення нітратів в овочах та фруктах
dc.contributor.author | Гуменюк, Л. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-31T10:16:48Z | |
dc.date.available | 2020-01-31T10:16:48Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Гуменюк Л. М. Вивчення нітратів в овочах та фруктах / Гуменюк Л. М. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 52–53. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154907 | |
dc.description.abstract | Стан здоров’я населення, за свідченням медиків, погіршується з кожним роком. В цьому є декілька причин. Одна з них – це фактор харчування. Недаремно існує прислів'я: «Скажи мені, що ти їси, і я скажу тобі, на що ти хворієш». Для зміцнення здоров’я людині потрібно їсти багато овочів та фруктів. Оскільки вони містять необхідні вітаміни, а також макро- й мікроелементи. Але овочі та фрукти повинні бути екологічно чистими і не містити нітратів. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | ru_RU |
dc.subject | здоров’я населення | ru_RU |
dc.subject | здоровье населения | ru_RU |
dc.subject | фактор харчування | ru_RU |
dc.subject | фактор питания | ru_RU |
dc.subject | проблема харчування | ru_RU |
dc.subject | проблема питания | ru_RU |
dc.title | Вивчення нітратів в овочах та фруктах | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 577.169 | ru_RU |