Показати скорочений опис матеріалу
Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні
dc.contributor.author | Лобанова, О. О. | |
dc.contributor.author | Марченко, В. О. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, Л. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-07T10:49:52Z | |
dc.date.available | 2020-05-07T10:49:52Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Лобанова О. О. Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні / Лобанова О. О., Марченко В. О., Гуменюк Л. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 36-37. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155283 | |
dc.description.abstract | На здоров’я людини впливає багато причин. Одна із них –це фактор харчування. Йогурт відноситься до корисних для здоров’я людини продуктів. Оскільки компоненти і ферменти, які містяться в йогурті сприяють поліпшенню процесу травлення людини. І він засвоюється краще, ніж молочні продукти. Щоб споживати якісний йогурт, необхідно володіти інформацією про склад, види, споживчі властивості йогурту та технологію його виробництва. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ «Дніпровська політехніка" | ru_RU |
dc.subject | харчування | ru_RU |
dc.subject | питание | ru_RU |
dc.subject | кисломолочний продукт | ru_RU |
dc.subject | кисломолочный продукт | ru_RU |
dc.subject | йогурт | ru_RU |
dc.subject | дослідження | ru_RU |
dc.subject | исследования | ru_RU |
dc.title | Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 577.169 | ru_RU |