Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛобанова, О. О.
dc.contributor.authorМарченко, В. О.
dc.contributor.authorГуменюк, Л. М.
dc.date.accessioned2020-05-07T10:49:52Z
dc.date.available2020-05-07T10:49:52Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationЛобанова О. О. Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні / Лобанова О. О., Марченко В. О., Гуменюк Л. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 36-37.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155283
dc.description.abstractНа здоров’я людини впливає багато причин. Одна із них –це фактор харчування. Йогурт відноситься до корисних для здоров’я людини продуктів. Оскільки компоненти і ферменти, які містяться в йогурті сприяють поліпшенню процесу травлення людини. І він засвоюється краще, ніж молочні продукти. Щоб споживати якісний йогурт, необхідно володіти інформацією про склад, види, споживчі властивості йогурту та технологію його виробництва.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ «Дніпровська політехніка"ru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.subjectпитаниеru_RU
dc.subjectкисломолочний продуктru_RU
dc.subjectкисломолочный продуктru_RU
dc.subjectйогуртru_RU
dc.subjectдослідженняru_RU
dc.subjectисследованияru_RU
dc.titleДослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванніru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk577.169ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу