Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorДорошенко, О. О.
dc.contributor.authorСвириденко, Л. В.
dc.date.accessioned2020-06-01T07:16:51Z
dc.date.available2020-06-01T07:16:51Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationДорошенко О. О. Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості / Дорошенко О. О.,Свириденко Л. В. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 139-140.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387
dc.description.abstractПитання покрашення якості, зокрема безпечності, соків є актуальним, оскільки цей продукт харчування безпосередньо впливає на здоров'я споживачів. Задача виявлення відповідності соковмісної продукції вимогам нормативних документів розв’язуєтьсязастосуванням різних методів аналізу.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectсоковмісна продукціяru_RU
dc.subjectсокосодержащая продукцияru_RU
dc.subjectорганолептичні показникиru_RU
dc.subjectорганолептические показателиru_RU
dc.subjectтитрована кислотністьru_RU
dc.subjectтитруемая кислотностьru_RU
dc.titleДослідження соків різних торгових марок за основними показниками якостіru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk543.683ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу