Показати скорочений опис матеріалу
Розробка транспортно-технологічної схеми доставки власної продукції з пекарні в торгівельну мережу м. Павлоград
dc.contributor.author | Мамедов, Велі | |
dc.date.accessioned | 2020-07-11T12:42:16Z | |
dc.date.available | 2020-07-11T12:42:16Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155515 | |
dc.description.abstract | Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємствавиробника за рахунок розробки технологічного процесу перевезення. Об’єктом дослідження є транспортний процес перевезення тарноштучних вантажів автомобільним транспортом. Досягнення поставленої мети можливе шляхом вирішення наступних задач: - аналіз об’єкту дослідження та сучасної організації перевезень хлібобулочних виробів на підприємстві з виявленням слабких сторін і недоліків та пошуком шляхів вдосконалення; - проведення маркетингового дослідження ринку хліба, прогнозування об’ємів перевезень для наступних періодів; - розробка раціональних розвізних маршрутів доставки вантажів; - вибір ефективного рухомого складу для роботи на маршрутах; - розробка графіку руху автомобілів; - розрахунок техніко-експлуатаційних та визначення економічної ефективності роботи обраних автомобілів на призначених маршрутах | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ДП" | ru_RU |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ, ПРОДУКТИВНІСТЬ, ГРАФІК РУХУ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ | ru_RU |
dc.title | Розробка транспортно-технологічної схеми доставки власної продукції з пекарні в торгівельну мережу м. Павлоград | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |