Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення рівня транспортного обслуговування виробника органічних продуктів харчування автомобільним парком Дніпровського підрозділу логістичної компанії
dc.contributor.author | Гордіченко, Світлана | |
dc.date.accessioned | 2020-07-13T10:18:18Z | |
dc.date.available | 2020-07-13T10:18:18Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155530 | |
dc.description.abstract | Основою вирішення завдань, пов'язаних із централізованими перевезеннями, є розроблення логістичної концепції транспортноекспедиційного обслуговування, в основу якої покладено маршрутизацію перевезень. Маршрутизація перевезень – це створення маршрутів, що дають змогу визначити обсяг перевезень вантажів, кількість рухомого складу та мінімізувати транспортно-експедиційні витрати. Одним з аспектів логістики є мінімізація витрат на перевезення, що забезпечить, своєю чергою, швидкість доставки товарів, надійність та якість перевезення. В сучасних умовах ринкової економіки та в умовах конкуренції доволі важливо мінімізувати транспортні витрати при цьому надати якісні транспортні послуги | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ДП" | ru_RU |
dc.subject | РУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, СОБІВАРТІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ. | ru_RU |
dc.title | Підвищення рівня транспортного обслуговування виробника органічних продуктів харчування автомобільним парком Дніпровського підрозділу логістичної компанії | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |