Організація контролю якості на сучасному виробничому підприємстві (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020.
Об’єкт розроблення – процес організації контролю якості на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен».
Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до організації контролю якості на сучасному виробничому підприємстві.
Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто поняття якості та її роль в забезпеченні конкурентоспроможності продукції; з’ясовано сутність управління якістю; визначено методи організації контролю якості продукції на підприємстві; надано загальну характеристику ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано фінансово-економічний стан та стійкість підприємства; оцінено фактори конкурентного середовища; обґрунтовано доцільність впровадження системи якості на підприємстві; розроблено заходи для впровадження системи якості у ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність запропонованих заходів.