Показати скорочений опис матеріалу
Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв
dc.contributor.author | Ігнатенко, Олександр | |
dc.date.accessioned | 2021-09-12T06:08:26Z | |
dc.date.available | 2021-09-12T06:08:26Z | |
dc.date.issued | 2021-09-12 | |
dc.identifier.citation | Ігнатенко О. І. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Ігнатенко Олександр Іванович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 93 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786 | |
dc.description.abstract | Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки. Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки. Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід. Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних. Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління. Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | вакуумна сушарка | uk_UA |
dc.subject | виробництво пива | uk_UA |
dc.subject | ПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯ | uk_UA |
dc.subject | КОНТРОЛЕР | uk_UA |
dc.title | Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.5 | uk_UA |