Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Молодь: наука та інновації
  4. Молодь: наука та інновації : матеріали ІХ всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р.
  5. Секція 13 – Економіка і управління в промисловості
  6. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію
 
  • Details

Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію

Date Issued
2021
Author(s)
Пєткова, Є. 
Коряшкіна, Л. С. 
Abstract
Розрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання:
1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно;
2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу;
3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації;
4) як забезпечити умови для розвитку персоналу;
5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи.
Subjects

персонал

продукція

попит

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

13_Петкова_НТУ_ДП_06112021.pdf

Size

200.71 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):856b9506acf6c9de506202239e9cf326

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify