Показати скорочений опис матеріалу
Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод»)
dc.contributor.author | Палій, Тарас В'ячеславович | |
dc.date.accessioned | 2022-04-22T18:11:07Z | |
dc.date.available | 2022-04-22T18:11:07Z | |
dc.date.issued | 2022-01 | |
dc.identifier.citation | Палій Т.В. Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод») / Т.В. Палій. Д. : НТУ «ДП», 2022. с. 106 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160317 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходів | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МОТИВАЦІЯ, ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ, КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ, ПРЕМІЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод») | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the organization of sales activities of a production enterprise (based on the materials of LLC "Pyriatyn Cheese Factory") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |