Роль маркетингової стратегії в конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)
Date Issued
2021-06
Author(s)
Дробот, Наталія Юріївна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021.
Об'єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємства
Метою роботи є оцінка конкурентоспроможності підприємства та впливу маркетингової стратегії на неї, а також розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності
За результатами проведеного дослідження було розроблено проект впровадження виробництва арахісової пасти на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Даний проект дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства, а також розширити сегмент споживачів та асортимент продукції. Оцінка ефективності проекту показала, що він є ефективним та доцільним до прийняття
Об'єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємства
Метою роботи є оцінка конкурентоспроможності підприємства та впливу маркетингової стратегії на неї, а також розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності
За результатами проведеного дослідження було розроблено проект впровадження виробництва арахісової пасти на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Даний проект дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства, а також розширити сегмент споживачів та асортимент продукції. Оцінка ефективності проекту показала, що він є ефективним та доцільним до прийняття
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Кваліфікаційна робота .rar
Size
1 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):2ef9668017746e241458ca95c9d1e2cb
Loading...
Name
Титул.pdf
Size
174.38 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):c47cc5c4023baf41ce28a890521c7d5c