Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра
Короткий опис(реферат)
Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра».
Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики.
Об’єкт дослідження – транспортний процес перевезення ковбасної продукції в умовах міста автомобільним транспортом.
Предмет дослідження – технологія перевезення ковбасних виробів автомобільним транспортом.
Методи дослідження: аналітичний метод, графічний метод; порівняння; імітаційне моделювання, багатокритеріальний аналіз.
Оригінальність досліджених рішень: розроблена методика моделі вибору раціональних маршрутів доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра за допомогою багатокритеріального аналізу з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища (імітаційне моделювання).
У кваліфікаційній роботі проаналізований сучасний стан організації перевізного процесу на підприємстві, проведені маркетингові дослідження ринку перевезень, визначені фактори зовнішнього середовища, що впливають на параметри перевізного процесу, виявлена наявність зв'язку між пара-метрами перевізного процесу та виявленими факторами; визначений характер їх впливу, розглянута доцільність використання автомобілів різної вантажо-підйомності, спроектовані маршрути доставки продукції за допомогою використання рівних методів, розраховані техніко-експлуатаційні показники роботи з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища, обрана альтернатива доставки продукції за допомогою багатокритеріального аналізу, доведена економічна доцільність запропонованих заходів.