Показати скорочений опис матеріалу
Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів
dc.contributor.author | Кузьміна, Вероніка | |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T10:58:16Z | |
dc.date.available | 2023-02-02T10:58:16Z | |
dc.date.issued | 2022-06-10 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162138 | |
dc.description | Загальний обсяг кваліфікаційної роботи, виконаної на тему «Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів» складає 86 сторінки, містить 16 рисунків, 30 таблиць, 43 використаних джерела, 1 додаткок. Мета роботи – виявлення на основі маркетингових досліджень особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Об’єкт дослідження – процес маркетингового дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Предмет дослідження – маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Сфера використання результатів дослідження – підприємства кондитерської галузі України, де можуть бути запроваджені основні рекомендації з удосконалення маркетингової діяльності підприємства, які здебільшого є універсальними для багатьох галузей економіки. Положення, що захищаються у даній кваліфікаційній роботі полягають у значущості запропонованих результатів маркетингового дослідження; рекомендацій щодо вдосконалення діяльності підприємства на ринку. Ключові слова: маркетингове дослідження, шоколад, кондитерські вироби, споживачі, комплекс маркетингу, етапи дослідження, споживчий вибір, конкурентне середовище, маркетинг. | uk_UA |
dc.description.abstract | Загальний обсяг кваліфікаційної роботи, виконаної на тему «Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів» складає 86 сторінки, містить 16 рисунків, 30 таблиць, 43 використаних джерела, 1 додаткок. Мета роботи – виявлення на основі маркетингових досліджень особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Об’єкт дослідження – процес маркетингового дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Предмет дослідження – маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів. Сфера використання результатів дослідження – підприємства кондитерської галузі України, де можуть бути запроваджені основні рекомендації з удосконалення маркетингової діяльності підприємства, які здебільшого є універсальними для багатьох галузей економіки. Положення, що захищаються у даній кваліфікаційній роботі полягають у значущості запропонованих результатів маркетингового дослідження; рекомендацій щодо вдосконалення діяльності підприємства на ринку. Ключові слова: маркетингове дослідження, шоколад, кондитерські вироби, споживачі, комплекс маркетингу, етапи дослідження, споживчий вибір, конкурентне середовище, маркетинг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку кондитерських виробів | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври [34]
Кваліфікаційні роботи студентів 2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври