Mostra i principali dati dell'item
Формування іміджу підприємства сфери послуг
dc.contributor.author | Кушліна, Анна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T11:00:42Z | |
dc.date.available | 2023-02-02T11:00:42Z | |
dc.date.issued | 2022-06-10 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162139 | |
dc.description | Пояснювальна записка: 64 с., 13 рис., 13 табл., 1 додаток, 63 джерела. У кваліфікаційній роботі проаналізовано процес формування іміджу в мережі кав’ярень «AromaKava», а також внутрішнє та зовнішнє сeрeдовищe підприємства. Об’єктом кваліфікаційної роботи являється процес маркетингової діяльності щодо формування іміджу компанії «AromaKava». Предметом кваліфікаційної роботи являється створення репутаційного впливу компанії «AromaKava» на рішення споживача про купівлю. Мета кваліфікаційної роботи: дослідити теоретичні та практичні положення щодо формування іміджу підприємства сфери послуг. В результаті дослідження було надано пропозиції щодо підвищення абсолютної лояльності споживачів до компанії «AromaKava». Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані компанією «AromaKava» задля покращення іміджу мережі кав’ярень та удосконалення програми лояльності для споживачів. У роботі використано такі методи досліджeнь:, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства, порівняльний аналіз з конкурентами. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка: 64 с., 13 рис., 13 табл., 1 додаток, 63 джерела. У кваліфікаційній роботі проаналізовано процес формування іміджу в мережі кав’ярень «AromaKava», а також внутрішнє та зовнішнє сeрeдовищe підприємства. Об’єктом кваліфікаційної роботи являється процес маркетингової діяльності щодо формування іміджу компанії «AromaKava». Предметом кваліфікаційної роботи являється створення репутаційного впливу компанії «AromaKava» на рішення споживача про купівлю. Мета кваліфікаційної роботи: дослідити теоретичні та практичні положення щодо формування іміджу підприємства сфери послуг. В результаті дослідження було надано пропозиції щодо підвищення абсолютної лояльності споживачів до компанії «AromaKava». Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані компанією «AromaKava» задля покращення іміджу мережі кав’ярень та удосконалення програми лояльності для споживачів. У роботі використано такі методи досліджeнь:, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства, порівняльний аналіз з конкурентами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІМІДЖ, ЛОЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВАЧІВ, ПОСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ | uk_UA |
dc.title | Формування іміджу підприємства сфери послуг | uk_UA |
Files in questo item
Questo item appare nelle seguenti collezioni
-
2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври [34]
Кваліфікаційні роботи студентів 2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври