Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКушліна, Анна
dc.date.accessioned2023-02-02T11:00:42Z
dc.date.available2023-02-02T11:00:42Z
dc.date.issued2022-06-10
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162139
dc.descriptionПояснювальна записка: 64 с., 13 рис., 13 табл., 1 додаток, 63 джерела. У кваліфікаційній роботі проаналізовано процес формування іміджу в мережі кав’ярень «AromaKava», а також внутрішнє та зовнішнє сeрeдовищe підприємства. Об’єктом кваліфікаційної роботи являється процес маркетингової діяльності щодо формування іміджу компанії «AromaKava». Предметом кваліфікаційної роботи являється створення репутаційного впливу компанії «AromaKava» на рішення споживача про купівлю. Мета кваліфікаційної роботи: дослідити теоретичні та практичні положення щодо формування іміджу підприємства сфери послуг. В результаті дослідження було надано пропозиції щодо підвищення абсолютної лояльності споживачів до компанії «AromaKava». Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані компанією «AromaKava» задля покращення іміджу мережі кав’ярень та удосконалення програми лояльності для споживачів. У роботі використано такі методи досліджeнь:, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства, порівняльний аналіз з конкурентами.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 64 с., 13 рис., 13 табл., 1 додаток, 63 джерела. У кваліфікаційній роботі проаналізовано процес формування іміджу в мережі кав’ярень «AromaKava», а також внутрішнє та зовнішнє сeрeдовищe підприємства. Об’єктом кваліфікаційної роботи являється процес маркетингової діяльності щодо формування іміджу компанії «AromaKava». Предметом кваліфікаційної роботи являється створення репутаційного впливу компанії «AromaKava» на рішення споживача про купівлю. Мета кваліфікаційної роботи: дослідити теоретичні та практичні положення щодо формування іміджу підприємства сфери послуг. В результаті дослідження було надано пропозиції щодо підвищення абсолютної лояльності споживачів до компанії «AromaKava». Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані компанією «AromaKava» задля покращення іміджу мережі кав’ярень та удосконалення програми лояльності для споживачів. У роботі використано такі методи досліджeнь:, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства, порівняльний аналіз з конкурентами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІМІДЖ, ЛОЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВАЧІВ, ПОСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВЕ СЕРЕДОВИЩЕuk_UA
dc.titleФормування іміджу підприємства сфери послугuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу